Управління конкурентоздатністю підприємства - Їжак, Даріна Олексіївна; Yizhak, Darina (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Метою даної кваліфікаційної роботи є вивчення теоретичних засад управління конкурентоздатністю підприємств та розробка практичних рекомендацій щодо зростання рівня конкурентоспроможності вітчизняних компаній, які працюють в галузі виробництва будівельних матеріалів в умовах сьогодення. Metoiu danoi kvalifikatsiinoi roboty ye vyvchennia teoretychnykh zasad upravlinnia konkurentozdatnistiu pidpryiemstv ta rozrobka praktychnykh rekomendatsii shchodo zrostannia rivnia konkurentospromozhnosti vitchyznianykh kompanii, yaki pratsiuiut v haluzi vyrobnytstva budivelnykh materialiv v umovakh sohodennia.
Upravlinnia konkurentozdatnistiu pidpryiemstva
Keywords: підприємство; pidpryiemstvo; конкурентоздатність; konkurentozdatnist; управління; upravlinnia