Антикризовий консалтинг у системі економічної безпеки підприємства: проблеми та перспективи - Іванов, Костянтин Сергійович; Ivanov, Kostiantyn (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Мета роботи є дослідження та розкриття інформації стосовно напрямів підвищення рівня економічної безпеки на підприємстві через антикризову програму.Meta roboty ye doslidzhennia ta rozkryttia informatsii stosovno napriamiv pidvyshchennia rivnia ekonomichnoi bezpeky na pidpryiemstvi cherez antykryzovu prohramu.
Antykryzovyi konsaltynh u systemi ekonomichnoi bezpeky pidpryiemstva: problemy ta perspektyvy
Keywords: економічна безпека; ekonomichna bezpeka; антикризове управління; antykryzove upravlinnia; консалтинг; konsaltynh; складові; skladovi; оптимізація; optymizatsiia