Результати експериментальних досліджень процесу віджимання пивної дробини двогвинтовим пресом - Алієв, Ельчин Бахтияр огли; Aliiev, Elchyn (Інститут механізації тваринництва НААН, 2011)
У статті представлені результати експериментальних досліджень залежностей впливу техніко-технологічних параметрів роботи двогвинтового пресу на якісні, кількісні та енергетичні показники процесу віджимання пивної дробини. U statti predstavleni rezultaty eksperymentalnykh doslidzhen zalezhnostei vplyvu tekhniko-tekhnolohichnykh parametriv roboty dvohvyntovoho presu na yakisni, kilkisni ta enerhetychni pokaznyky protsesu vidzhymannia pyvnoi drobyny.
Rezultaty eksperymentalnykh doslidzhen protsesu vidzhymannia pyvnoi drobyny dvohvyntovym presom
Keywords: аналіз; analiz; двогвинтовий прес; dvohvyntovyi pres; експериментальні залежності; eksperymentalni zalezhnosti; пивна дробини; pyvna drobyny