Удосконалення процесу механізації обробітку ґрунту з розробкою конструкції ґрунтообробного агрегату ПГ-3-100 - Литвин, Валентин Миколайович; Lytvyn, Valentyn (ДДАЕУ, 2023)
У першій частині дипломного проекту представлена виробничо-господарська характеристика господарства та його основні техніко-економічні показники. В другій частині описані особливості вирощування сої. Також розроблена технологічна карта вирощування сої, описані теоретичні основи розрахунку плоскоріза-глибокорозпушувача ПГ-3-100, а також приведені теоретичні розрахунки його елементів. Описані основні заходи з охорони праці згідно до завдання на дипломне проектування. Розраховано економічну ефективність вирощування сої в умовах господарства та собівартість отриманої продукції. U pershii chastyni dyplomnoho proektu predstavlena vyrobnycho-hospodarska kharakterystyka hospodarstva ta yoho osnovni tekhniko-ekonomichni pokaznyky. V druhii chastyni opysani osoblyvosti vyroshchuvannia soi. Takozh rozroblena tekhnolohichna karta vyroshchuvannia soi, opysani teoretychni osnovy rozrakhunku ploskoriza-hlybokorozpushuvacha PH-3-100, a takozh pryvedeni teoretychni rozrakhunky yoho elementiv. Opysani osnovni zakhody z okhorony pratsi zghidno do zavdannia na dyplomne proektuvannia. Rozrakhovano ekonomichnu efektyvnist vyroshchuvannia soi v umovakh hospodarstva ta sobivartist otrymanoi produktsii.
Udoskonalennia protsesu mekhanizatsii obrobitku gruntu z rozrobkoiu konstruktsii gruntoobrobnoho ahrehatu PH-3-100
Keywords: соя; soia; вирощування; vyroshchuvannia; технологія; tekhnolohiia; ТОВ «Хлистун»; TOV «Khlystun»; плоскоріз-глибокорозпушувач ПГ-3-100; ploskoriz-hlybokorozpushuvach PH-3-100; МТЗ 1523; MTZ 1523