Інформаційне забезпечення діяльності в органах місцевого самоврядування - Британ, Оксана; Brytan, Oksana (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Нині у всьому світі зазначено, що інформація є найважливішим засобом організації та регулювання приватного і суспільного життя людей, а також є однією з форм закріплення та розподілу знань.. Безсумнівно, основним завданням є формування якісного, сучасного інформаційного забезпечення діяльності органів місцевого самоврядування. Лише за умови удосконалення інформаційних технологій і широкого їх впровадження та використання можливе виконання завдань, які висуваються до процесів управління в органах влади. Nyni u vsomu sviti zaznacheno, shcho informatsiia ye naivazhlyvishym zasobom orhanizatsii ta rehuliuvannia pryvatnoho i suspilnoho zhyttia liudei, a takozh ye odniieiu z form zakriplennia ta rozpodilu znan.. Bezsumnivno, osnovnym zavdanniam ye formuvannia yakisnoho, suchasnoho informatsiinoho zabezpechennia diialnosti orhaniv mistsevoho samovriaduvannia. Lyshe za umovy udoskonalennia informatsiinykh tekhnolohii i shyrokoho yikh vprovadzhennia ta vykorystannia mozhlyve vykonannia zavdan, yaki vysuvaiutsia do protsesiv upravlinnia v orhanakh vlady.
Informatsiine zabezpechennia diialnosti v orhanakh mistsevoho samovriaduvannia
Keywords: органи місцевого самоврядування; orhany mistsevoho samovriaduvannia; інформаційне забезпечення діяльності; informatsiine zabezpechennia diialnosti