Обґрунтування технології виробництва пряників збагачених фітодобавками - Вовк, Каріна Сергіївна; Vovk, Karina (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Виконано комплексне дослідження, що дозволило теоретично і експериментально обґрунтувати застосування зборів СО2-шротів з рослинної пряно-ароматичної сировини в якості високоефективних добавок рослинного походження для регулювання технологічних властивостей тіста і формування функціональних властивостей заварних пряниківVykonano kompleksne doslidzhennia, shcho dozvolylo teoretychno i eksperymentalno obgruntuvaty zastosuvannia zboriv SO2-shrotiv z roslynnoi priano-aromatychnoi syrovyny v yakosti vysokoefektyvnykh dobavok roslynnoho pokhodzhennia dlia rehuliuvannia tekhnolohichnykh vlastyvostei tista i formuvannia funktsionalnykh vlastyvostei zavarnykh prianykiv
Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva prianykiv zbahachenykh fitodobavkamy
Keywords: збагачення; zbahachennia; функціональний продукт; funktsionalnyi produkt; пряники; prianyky; борошно; boroshno; якість; yakist; випікання; vypikannia; зберігання; zberihannia; дослідження; doslidzhennia; розробка; rozrobka; збір; zbir