Організаційно-методичні аспекти обліку і контролю дебіторської заборгованості на підприємстві та їх удосконалення - Нор, Карина Олександрівна; Nor, Karynа (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Розглянуто теоретично-методичні основи обліку і контролю дебіторської заборгованості на підприємстві; досліджено організацію документування, синтетичного і аналітичного обліку дебіторської заборгованості у АВ ТОВ «Агроцентр К»; визначено організаційно-методичні аспекти контролю дебіторської заборгованості на підприємстві; запропоновано напрямки вдосконалення організації обліку та контролю дебіторської заборгованості у АВ ТОВ «Агроцентр К». Результати впроваджено в діяльність Аграрно-виробничого товариства з обмеженою відповідальністю «Агроцентр К» м. Дніпро. Rozghlianuto teoretychno-metodychni osnovy obliku i kontroliu debitorskoi zaborhovanosti na pidpryiemstvi; doslidzheno orhanizatsiiu dokumentuvannia, syntetychnoho i analitychnoho obliku debitorskoi zaborhovanosti u AV TOV «Ahrotsentr K»; vyznacheno orhanizatsiino-metodychni aspekty kontroliu debitorskoi zaborhovanosti na pidpryiemstvi; zaproponovano napriamky vdoskonalennia orhanizatsii obliku ta kontroliu debitorskoi zaborhovanosti u AV TOV «Ahrotsentr K». Rezultaty vprovadzheno v diialnist Ahrarno-vyrobnychoho tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahrotsentr K» m. Dnipro
Orhanizatsiino-metodychni aspekty obliku i kontroliu debitorskoi zaborhovanosti na pidpryiemstvi ta yikh udoskonalennia
Keywords: дебітори; receivables; дебіторська заборгованість; receivables; організація обліку; accounting organization; контроль; control; удосконалення обліку; improvement of accounting; управління; management