Модернізація технологічної лінії виробництва хлібних виробів - Кьоз, Деніз Сайимович; Koz, Deniz (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою роботи є модернізація тістомісильної машини, яка впливає на інтенсивність механічної обробки тіста та поліпшує його структуру, що забезпечує виробництво якісних хлібних виробів.Metoiu roboty ye modernizatsiia tistomisylnoi mashyny, yaka vplyvaie na intensyvnist mekhanichnoi obrobky tista ta polipshuie yoho strukturu, shcho zabezpechuie vyrobnytstvo yakisnykh khlibnykh vyrobiv.
Modernizatsiia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva khlibnykh vyrobiv
Keywords: тістоприготування; tistopryhotuvannia; борошняна сировина; boroshniana syrovyna; процес замісу; protses zamisu; показники роботи; pokaznyky roboty; робочі органи; robochi orhany; ефективність; efektyvnist