Вплив біологічно активної кормової добавки «ВітаГум» на молочну продуктивність кіз - Кузьменко, О. А.; Kuzmenko, O. A.; Титарьова, О. М.; Tytarova, O. M.; Горчанок, Анна Володимирівна; Horchanok, Anna; Horchanok, A.; Horchanok, A. V.; Gorchanok, A. V. (Білоцерківський НАУ, 2024)
Проведеними дослідженнями встановлено, що додавання до основного раціону козам біологічно активної добавки «ВітаГум» сприяє підвищенню молочної продуктивності. Економічна ефективність виробництва козиного молока певною мірою залежить від породи та раціону годівлі. The conducted studies established that addition to the basic diet of goats biologically active supplement "VitaGum" helps to increase milk productivity. The economic efficiency of goat milk production depends to some extent on the breed and feeding ration.
Vplyv biolohichno aktyvnoi kormovoi dobavky «VitaHum» na molochnu produktyvnist kiz
Горчанок Анна Володимирівна https://orcid.org/0000-0003-0103-1477
Keywords: раціон; ration; молочна продуктивність; milk productivity; кози; goats; біологічно активна речовина; biologically active substance; кормова добавка; feed additive