Підвищення ефективності посіву зернових культур шляхом обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів пневматичної сівалки - Титоренко, Владислав Романович; Tytorenko, Vladyslav (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Мета роботи – підвищення ефективності посіву зернових культур шляхом обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів пневматичної сівалки.Meta roboty – pidvyshchennia efektyvnosti posivu zernovykh kultur shliakhom obgruntuvannia konstruktyvno-tekhnolohichnykh parametriv pnevmatychnoi sivalky.
Pidvyshchennia efektyvnosti posivu zernovykh kultur shliakhom obgruntuvannia konstruktyvno-tekhnolohichnykh parametriv pnevmatychnoi siva
Keywords: способи посіву; sposoby posivu; висівний апарат; vysivnyi aparat; коефіцієнт варіації розподілення насіння; koefitsiient variatsii rozpodilennia nasinnia; норма висіву; norma vysivu; точність; tochnist