Вплив величини зношування контактуючих поверхонь фіксуючих коліс та сортувального столу падді-машини на процес віброударного сепарування. - Рудовол, Євген Вікторович; Rudovol, Yevgeny; Грекова, Ніна Василівна; Grekova, Nina; Кошулько, Віталій Сергійович; Koshulko, Vitaly (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2019)
Запропоновано конструктивне рішення встановлення пружних буферів в конструкцію станини падді-машини МСХ-М з метою уникнення проковзування фіксуючих коліс.A constructive solution for the establishment of elastic buffers in the construction of the paddy machine frame MSX-M is proposed in order to avoid locking the locking wheels.
Influence of the wear on the contacting surfaces of the locking wheels and the paddy machine sorting table on the process of vibro-impact separation.
Keywords: падді-машина; Paddy machine; пружні буфери; tight buffers; проковзування; slip; станина; bed; зношування; wear