Оцінка екологічної оптимізації агроекосистем закритого ґрунту товариства з обмеженою відповідальністю Тепличний комбінат «Дніпровський» - Пилипенко, Максим Анатолійович; Pylypenko, Maksym (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Мета досліджень: дослідити ефективністі екологічної оптимізації технології вирощування томата в тепличних комплексах. Обʹєкт дослідження – є агроекосистеми закритого ґрунту, представлені в товаристві з обмеженою відповідальністю «Тепличний комбінат «Дніпровський»».. Предмет дослідження - вплив біопрепаратів захисту рослин на ріст, розвиток і формування продуктивності томатів в умовах закритого ґрунту. Meta doslidzhen: doslidyty efektyvnisti ekolohichnoi optymizatsii tekhnolohii vyroshchuvannia tomata v teplychnykh kompleksakh. Obʹiekt doslidzhennia – ye ahroekosystemy zakrytoho gruntu, predstavleni v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Teplychnyi kombinat «Dniprovskyi»».. Predmet doslidzhennia - vplyv biopreparativ zakhystu roslyn na rist, rozvytok i formuvannia produktyvnosti tomativ v umovakh zakrytoho gruntu.
Otsinka ekolohichnoi optymizatsii ahroekosystem zakrytoho gruntu tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu Teplychnyi kombinat «Dniprovskyi»
Keywords: агроекосистема; ahroekosystema; томат; tomat; малооб’ємна гідропоніка; maloobiemna hidroponika; біопрепарати; biopreparaty; хетомік біополіцид; khetomik biopolitsyd