Формування конкурентних переваг аграрного підприємства - Майоров, Кирило Дмитрович; Maiorov, Kyrylo (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження теоретико-методичних засад щодо cистеми управління конкурентоспроможності ФГ АгроАльянс в контексті формування, забезпечення та підвищення, а також вдосконалення діючої на підприємстві системи маркетингового управління конкурентоспроможністю визначення теоретичних і практичних засад та напрямків її підвищення. Предметом дослідження є теоретичні, методичні та практичні засади формування і забезпечення cистеми управління конкурентоспроможності ФГ АгроАльянс. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye doslidzhennia teoretyko-metodychnykh zasad shchodo cystemy upravlinnia konkurentospromozhnosti FH AhroAlians v konteksti formuvannia, zabezpechennia ta pidvyshchennia, a takozh vdoskonalennia diiuchoi na pidpryiemstvi systemy marketynhovoho upravlinnia konkurentospromozhnistiu vyznachennia teoretychnykh i praktychnykh zasad ta napriamkiv yii pidvyshchennia. Predmetom doslidzhennia ye teoretychni, metodychni ta praktychni zasady formuvannia i zabezpechennia cystemy upravlinnia konkurentospromozhnosti FH AhroAlians.
Formuvannia konkurentnykh perevah ahrarnoho pidpryiemstva
Keywords: конкуренція; competition; конкурентоспроможність; competitiveness; конкурентні переваги; competitive advantages; маркетингова ситема управління; marketing management system; підприємства; enterprises