Удосконалення системи менеджменту аграрного підприємства - Мала, Валерія Романівна; Mala, Valeriia Romanivna (Дніпровський ДАЕУ, 2024)
Мета дослідження полягала у вивченні теорії щодо особливостей розробки системи менеджменту, наданні рекомендацій з підвищення ефектів використання функцій управління товариством. Meta doslidzhennia poliahala u vyvchenni teorii shchodo osoblyvostei rozrobky systemy menedzhmentu, nadanni rekomendatsii z pidvyshchennia efektiv vykorystannia funktsii upravlinnia tovarystvom.
Udoskonalennia systemy menedzhmentu ahrarnoho pidpryiemstva
Keywords: впровадження системи менеджменту; vprovadzhennia systemy menedzhmentu; розробка системи менеджменту; rozrobka systemy menedzhmentu; використання функцій управління товариством; vykorystannia funktsii upravlinnia tovarystvom