Рівень імуноглобулінів за вплив Treponema cuniculi - Прус, М. П.; Prus, M. P.; Дуда, Юлія Вікторівна; Duda, Yuliya; Duda, Y. V.; Duda, J. V.; Duda, Julia; Duda, Y.; Duda, J.; Duda, Yulia; Duda, Yu.; Duda, Yulia V.; et al. (ІВМ НААН, 2020)
До хвороб статевих органів кролів відносять андрогенні та гінекологічні патології, що виникають зазвичай у дорослих особин. Серед заразних захворювань репродуктивної системи найчастіше зустрічається спірохетоз. Метою досліджень було визначення впливу збудника Treponema cuniculi на рівень імуноглобулінів в сироватці крові кролів. Genital diseases of rabbits include androgenic and gynecological pathologies, which usually occur in adults. Among infectious diseases of the reproductive system, spirochetosis is the most common. The aim of the study was to determine the effect of the pathogen Treponema cuniculi on the level of immunoglobulins in the serum of rabbits.
The level of immunoglobulins under the influence of Treponema cuniculi
Дуда Юлія Вікторівна https://orcid.org/0000-0003-0892-0402 Шевчик Римма Святославівна https://orcid.org/0000-0001-7416-8656 Корейба Людмила Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-8658-1779
Keywords: спірохетоз; spirochetosis; Treponema cuniculi; Treponema cuniculi; кролі; rabbits; хвороби кролів; rabbit diseases