Конкурентоспроможність сільськогосподарської продукції в аспекті управління та оцінювання - Курбацька, Лариса Миколаївна; Kurbatsʹka, Larysa; Ільченко, Тетяна Вікторівна; Ilʹchenko, Tetyana; Кадирус, Ірина Григорівна; Kadyrus, Iryna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2011)
Висвітлено та досліджено основні теоретичні аспекти конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції з позицій управління нею. Представлені методологічні основи оцінки конкурентоспроможності продукції. Discovered and studied the basic theoretical aspects of competitiveness of agricultural products from the standpoint of management. The presented methodological framework for the assessment of competitiveness of production.
Konkurentospromozhnistʹ silʹsʹkohospodarsʹkoyi produktsiyi v aspekti upravlinnya ta otsinyuvannya
Keywords: конкурентоспроможність сільськогосподарської продукції; konkurentospromozhnistʹ silʹsʹkohospodarsʹkoyi produktsiyi; управління конкурентоспроможністю; upravlinnya konkurentospromozhnistyu; ринкові позиції; rynkovi pozytsiyi; параметри; parametry; показники; pokaznyky