Обгрунтування технології виробництва морозива з додаванням ядра насіння соняшника - Джур, Олександра Миколаївна; Dzhur, Oleksandra (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Метою цієї роботи є створення та дослідження морозива, збалансованого за жирнокислотним складом і збагаченому рослинним білком на основі застосування ядра соняшнику.Metoiu tsiiei roboty ye stvorennia ta doslidzhennia morozyva, zbalansovanoho za zhyrnokyslotnym skladom i zbahachenomu roslynnym bilkom na osnovi zastosuvannia yadra soniashnyku.
Obhruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva morozyva z dodavanniam yadra nasinnia soniashnyka
Keywords: морозиво; morozyvo; рецепт; retsept; ядро соняшника; yadro soniashnyka; подріббнення; podribbnennia; сировина; syrovyna; молоко; moloko; ефективність; efektyvnist; випробування; vyprobuvannia; дослідження; doslidzhennia; експеримент; eksperyment