Контроль якості силосу і сінажу – запорука ефективного скотарства - Яновська, Оксана Віталіївна; Yanovska, О.; Yanovsky, O.; Єфімов, Валентин Геннадійович; Efimov, V.; Efimov, Valentyn; Efimov, V. G.; Yefimov, V.; Yefimov, Valentyn; Yefimov, V. G.; Yefimov, V. H.; Iefimov, V. G.; et al. (ТОВ «Видавництво «АГРО ПРЕС», 2019)
Найголовніша мета заготівля кормів для тварин – це отримання різноманітних груп кормів при зведення до мінімуму витрат поживних речовин та забезпечення цмов для їх тривалого зберігання. Naiholovnisha meta zahotivlia kormiv dlia tvaryn – tse otrymannia riznomanitnykh hrup kormiv pry zvedennia do minimumu vytrat pozhyvnykh rechovyn ta zabezpechennia tsmov dlia yikh tryvaloho zberihannia.
Kontrol yakosti sylosu i sinazhu – zaporuka efektyvnoho skotarstva
Яновська Оксана Віталіївна https://orcid.org/0000-0003-1872-283Х Єфімов Валентин Геннадійович https://orcid.org/0000-0002-4286-8567 Масюк Дмитро Миколайович https://orcid.org/0000-0002-2800-2580
Keywords: повноцінний раціон; povnotsinnyi ratsion; годівля тварин; hodivlia tvaryn; силос; sylos; сінаж; sinazh; велика рогата худоба; velyka rohata khudoba