Стратегічні засади управління збутовою діяльністю - Абрамович, Інна Ананіївна; Abramovich, I. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2013)
У статті досліджено наукову думку щодо визначення стратегії підприємства. Систематизовано етапи планування їх збутової діяльності. The article examines the scientific opinion on the definition of business strategy. Systematized planning stages of their marketing activities.
Strategic sales management control framework
Keywords: аналіз; analysis; збут; marketing; конкуренція; competition; логістика; logistics; планування; business planning; продукція; production; стратегія; strategy