Розвиток форм і методів сучасного менеджменту в умовах глобалізації - (:unkn) unknown (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
В матеріалах конференції висвітлено передові науково-практичні результати досліджень, отриманих в галузі менеджменту. V materialakh konferentsii vysvitleno peredovi naukovo-praktychni rezultaty doslidzhen, otrymanykh v haluzi menedzhmentu.
Rozvytok form i metodiv suchasnoho menedzhmentu v umovakh hlobalizatsii
Keywords: сучасний менеджмент; suchasnyi menedzhment; умови глобалізації; umovy hlobalizatsii; розвиток форм і методів; rozvytok form i metodiv