Удосконалення технології виробництва баранини в товаристві з обмеженою відповідальністю «Агро-Інтвест» Дніпровського району Дніпропетровської області - Продченко, Наталія Володимирівна; Prodchenko, Nataliia Volodymyrivna (Дніпровський ДАЕУ, 2024)
Метою досліджень було встановлення ефективності технології вирощування та відгодівлі баранців різних ліній асканійської тонкорунної породи в ТОВ «Агро-Інтвест» Дніпровського району Дніпропетровської області. Metoiu doslidzhen bulo vstanovlennia efektyvnosti tekhnolohii vyroshchuvannia ta vidhodivli barantsiv riznykh linii askaniiskoi tonkorunnoi porody v TOV «Ahro-Intvest» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva baranyny v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahro-Intvest» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: технології вирощування та відгодівлі баранців; tekhnolohii vyroshchuvannia ta vidhodivli barantsiv; продуктивні ознаки овець; produktyvni oznaky ovets; вівчарство; vivcharstvo