Підвищення післяремонтної довговічності гільз циліндрів дизельних двигунів - Пузерей, Артем Олександрович; Puzerei, Artem (ДДАЕУ, 2022)
Магістерська робота присвячена розгляду питань підвищення надійності гільз циліндрів дизельних двигунів. Mahisterska robota prysviachena rozghliadu pytan pidvyshchennia nadiinosti hilz tsylindriv dyzelnykh dvyhuniv.
Pidvyshchennia pisliaremontnoi dovhovichnosti hilz tsylindriv dyzelnykh dvyhuniv
Keywords: дизельний двигун; dyzelnyi dvyhun; гільза циліндрів; hilza tsylindriv; металізація; metalizatsiia; гальвано-механічна обробка; halvano-mekhanichna obrobka; біметалічне покриття; bimetalichne pokryttia