Спосіб підвищення продуктивності баранів-плідників м'ясних порід - Похил, Володимир Іванович; Pokhil, Volodymyr; Pokhil, V.; Pokhil, V. I.; Pokhyl, V.; Pokhyl, V. I.; Pohyl, V.; Pohyl, V. I.; Pohil, V.; Pohil, V. I.; Pokhyl, Volodymyr Ivanovych; Pokhil, Vladimir; et al. (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Спосіб підвищення продуктивності баранів-плідників м'ясних порід характеризується тим, що тварини додатково до раціону отримують кормову добавку "Бефіто" у вигляді гранул, що покращує показники статевої активності, кількість і якість спермопродукції. Sposib pidvyshchennia produktyvnosti baraniv-plidnykiv miasnykh porid kharakteryzuietsia tym, shcho tvaryny dodatkovo do ratsionu otrymuiut kormovu dobavku "Befito" u vyhliadi hranul, shcho pokrashchuie pokaznyky statevoi aktyvnosti, kilkist i yakist spermoproduktsii.
Sposib pidvyshchennia produktyvnosti baraniv-plidnykiv miasnykh porid
Похил Володимир Іванович https://orcid.org/0000-0002-2994-879X Cанжара Роман Андрійович https://orcid.org/0000-0002-7660-2476 Чумак Владислав Олександрович https://orcid.org/0000-0002-0140-3982 Похил Олена Миколаївна https://orcid.org/0000-0002-7477-6501 Миколайчук Людмила Петрівна https://orcid.org/0000-0001-5331-719X Рожков Володимир Вікторович https://orcid.org/0000-0002-2430-8267
Keywords: барани-плідники; barany-plidnyky; продуктивність баранів-плідників; produktyvnist baraniv-plidnykiv; кормова добавка "Бефіто"; kormova dobavka "Befito"