Розрахунок режиму зрошення кукурудзи методом ФАО в умовах Дніпропетровської області - Доценко, Віктор Іванович; Dotsenko, Viktor; Капуста, Марія Юріївна; Kapusta, Mariya (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Проаналізовано доцільність застосування методу ФАО при розрахунку режиму зрошення. The expediency of applying the FAO method in calculating the irrigation regime is analysed.
Calculation of corn irrigation regime by FAO method in conditions Dnipropetrovsk region
Keywords: метод ФАО; FAO method; кукурудза; corn; алгоритм розрахунку; calculation algorithm; режим зрошення; irrigation regime