Удосконалення управління дебіторською заборгованістю в системі фінансово-економічної безпеки підприємства - Крива, Ксенія Віталіївна; Kryva, Kseniia Vitaliivna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Метою дослідження є розкриття поняття дебіторської заборгованості, виявлення її впливу на систему фінансово-економічної безпеки підприємства, виявлення недоліків управління дебіторською заборгованістю, пошук методів їх вирішення та можливості удосконалення управління дебіторською заборгованістю. Metoiu doslidzhennia ye rozkryttia poniattia debitorskoi zaborhovanosti, vyiavlennia yii vplyvu na systemu finansovo-ekonomichnoi bezpeky pidpryiemstva, vyiavlennia nedolikiv upravlinnia debitorskoiu zaborhovanistiu, poshuk metodiv yikh vyrishennia ta mozhlyvosti udoskonalennia upravlinnia debitorskoiu zaborhovanistiu.
Udoskonalennia upravlinnia debitorskoiu zaborhovanistiu v systemi finansovo-ekonomichnoi bezpeky pidpryiemstva
Keywords: дебіторська заборгованість; accounts receivable; управління; management; фінансово-економічна безпека; financial and economic security; аналіз; analysis; удосконалення; improvement