Формування маркетингової комунікаційної політики підприємства та шляхи її вдосконалення - Лагута, Ігор Сергійович; Lahuta, Ihor (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Об'єкт дослідження – загальні маркетингові комунікації для агробізнесу. Предметом дослідження є теоретичні, методологічні та практичні основи проектування маркетингової комунікації в аграрних підприємствах. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження особливостей управління маркетинговими комунікаціями в сучасних компаніях та визначення основних проблем і перспективних напрямків удосконалення маркетингової комунікаційної політики. Методи дослідження, що були використані в кваліфікаційній роботі: монографічні методи, аналітичні розрахунки, кореляційна регресія та математичне моделювання. Для наочного представлення результатів дослідження використовувалися табличні та графічні методики. Obiekt doslidzhennia – zahalni marketynhovi komunikatsii dlia ahrobiznesu. Predmetom doslidzhennia ye teoretychni, metodolohichni ta praktychni osnovy proektuvannia marketynhovoi komunikatsii v ahrarnykh pidpryiemstvakh. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye doslidzhennia osoblyvostei upravlinnia marketynhovymy komunikatsiiamy v suchasnykh kompaniiakh ta vyznachennia osnovnykh problem i perspektyvnykh napriamkiv udoskonalennia marketynhovoi komunikatsiinoi polityky. Metody doslidzhennia, shcho buly vykorystani v kvalifikatsiinii roboti: monohrafichni metody, analitychni rozrakhunky, koreliatsiina rehresiia ta matematychne modeliuvannia. Dlia naochnoho predstavlennia rezultativ doslidzhennia vykorystovuvalysia tablychni ta hrafichni metodyky.
Formuvannia marketynhovoi komunikatsiinoi polityky pidpryiemstva ta shliakhy yii vdoskonalennia
Keywords: маркетингові комунікації; marketing communications; комунікаційна політика; communication policy; засоби просування; promotion means; реклама; advertising; інноваційна продукція; innovative products; інтернет-маркетинг; internet marketing; таргетування; targeting