Внутрішній маркетинг в кооперативах - Безус, Роман Миколайович; Bezus, Roman; Крючко, Леся Станіславівна; Kriuchko, Lesia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Кооперація дозволяє вирішити багато проблем окремих підприємців. Класично маркетингова діяльність розглядається за чотирма напрямками: товарна, цінова, політики розподілу продукції і її просування. Внутрішній маркетинг це комплекс маркетингових заходів, що здійснюється при формуванні у співпраці з головними цілями та місіями підприємства. Внутрішній маркетинг, створений для постійного вдосконалення діяльності підприємства. Kooperatsiia dozvoliaie vyrishyty bahato problem okremykh pidpryiemtsiv. Klasychno marketynhova diialnist rozghliadaietsia za chotyrma napriamkamy: tovarna, tsinova, polityky rozpodilu produktsii i yii prosuvannia. Vnutrishnii marketynh tse kompleks marketynhovykh zakhodiv, shcho zdiisniuietsia pry formuvanni u spivpratsi z holovnymy tsiliamy ta misiiamy pidpryiemstva. Vnutrishnii marketynh, stvorenyi dlia postiinoho vdoskonalennia diialnosti pidpryiemstva.
Vnutrishnii marketynh v kooperatyvakh
Keywords: кооперативи; kooperatyvy; внутрішній маркетинг; vnutrishnii marketynh; вдосконалення діяльності; vdoskonalennia diialnosti