Екологічна оцінка впливу промислових підприємств на якість поверхневих вод р. Інгулець в межах Дніпропетровської області - Жужнєв, Ярослав Віталійович; Zhuzhniev, Yaroslav (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою даного дослідження є вивчення впливу природних та антропогенних чинників на якість води річки Інгулець в межах Дніпропетровської області. Metoiu danoho doslidzhennia ye vyvchennia vplyvu pryrodnykh ta antropohennykh chynnykiv na yakist vody richky Inhulets v mezhakh Dnipropetrovskoi oblasti.
Ekolohichna otsinka vplyvu promyslovykh pidpryiemstv na yakist poverkhnevykh vod r. Inhulets v mezhakh Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: якість поверхневих вод; yakist poverkhnevykh vod; річка Інгулець; richka Inhulets; промислові підприємства; promyslovi pidpryiemstva; забрудненість води; zabrudnenist vody; зрошення за екологічними критеріями; zroshennia za ekolohichnymy kryteriiamy; екологічна оцінка якості води; ekolohichna otsinka yakosti vody