Щодо застосування активних методів навчання у підготовці фахівців з товарознавства та комерційної діяльності - Крамаренко, Тетяна Володимирівна; Kramarenko, Tetiana (Університет імені Альфреда Нобеля, 2018)
Розглядається проблема застосування активних методів навчання у підготовці фахівців з товарознавства та комерційної діяльності. The problem of the use of active teaching methods in the training of specialists in commodity analysis and business is considered
Concerning the application of active teaching methods in the training of specialists in commodity analysis and business
Keywords: активні методи; аctive methods; навчання; training; товарознавці; commodity; комерційна діяльність; commercial activity; вища школа; higher education