Проблеми ідентифікації і опису бізнес-процесів підприємства - Миронова, Олена Олександрівна; Myronova, Olena (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2010)
У роботі розглянуті проблеми впровадження процесно-орієнтованого підходу до управління та ідентифікації бізнес-процесів, запропоновані етапи ідентифікації, структурні елементи опису бізнес-процесів з виділенням головного елемента. The problems of process oriented approach implementation in management were investigated in the thesis. Identification stages, composition elements of business processes description with the main element allocation were proposed.
Problemy identyfikatsiyi i opysu biznes-protsesiv pidpryyemstva
Keywords: процесно-орієнтований підхід до управління; protsesno-oriyentovanyy pidkhid do upravlinnya; бізнес-процес; biznes-protses; ідентифікація; identyfikatsiya; модель; modelʹ; система; systema; суб'єктивність; sub'yektyvnistʹ; послідовність; poslidovnistʹ; характеристика бізнес-процесів; kharakterystyka biznes-protsesiv