Перспективи розвитку сільськогосподарського ви-робництва в Україні - Гаркавий, Валерій Васильович; Garkavyi, Valerii (ВНЗ "Національна академія управління", 2015)
Стаття присвячена дослідженню сучасного стану та визначенню перспектив розвитку сільськогосподарського виробництва в Україні. The article investigates the current state of agricultural industry in Ukraine and determines the prospects for its development.
Prospects for the development of agricultural industry in Ukraine
Стаття присвячена дослідженню сучасного стану та визначенню перспектив розвитку сільськогосподарського виробництва в Украні. Проаналізовано виробництво валової продукції сільського господарства країни як по галузях, так і по категоріях господарств. Зроблено висновки стосовно спрямованості подальшого розвитку галузі. The article investigates the current state of agricultural industry in Ukraine and determines the prospects for its development. The gross agricultural output both by branches and by categories has been analyzed. Conclusions regarding the course of further development of the industry have been made.
Keywords: валова продукція; gross output; спрямованість розвитку; course of development; потенціал виробництва; production capacity