Оптимізація мінерального живлення пшениці озимої в умовах сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Тропік» Кам’янського району Дніпропетровської області - Федянович, Сергій Віталійович; Fedianovych, Serhii Vitaliiovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
В роботі наведено аналіз грунтово-кліматичних, екологічних, організаційно-економічних умов ТОВ «Тропік», викладено результати експериментальних досліджень за темо, певну увагу приділено питанням безпеки праці на виробництві. V roboti navedeno analiz hruntovo-klimatychnykh, ekolohichnykh, orhanizatsiino-ekonomichnykh umov TOV «Tropik», vykladeno rezultaty eksperymentalnykh doslidzhen za temo, pevnu uvahu prydileno pytanniam bezpeky pratsi na vyrobnytstvi.
Optymizatsiia mineralnoho zhyvlennia pshenytsi ozymoi v umovakh silskohospodarskoho tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Tropik» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: пшениця озима; pshenytsia ozyma; сорт; sort; мінеральне добриво; mineralne dobryvo; підживлення; pidzhyvlennia; тривалість фази; tryvalist fazy; фотосинтез; fotosyntez; винос азоту; vynos azotu; структура урожаю; struktura urozhaiu; урожайність; urozhainist; якість зерна; yakist zerna; умовно-чистий прибуток; umovno-chystyi prybutok; рентабельність; rentabelnist