Вплив елементів технології вирощування на продуктивність сортів сої в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Авангард» Синельниківського району Дніпропетровської області - Новак, Богдан; Novak, Bohdan (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єкт дослідження – сорти сої, вирощувані в умовах ТОВ «Авангард» Синельниківського району. Предмет дослідження – формування продуктивності, біологічні особливості росту, розвитку та структури врожаю різних сортів сої в умовах Північного Степу України. Obiekt doslidzhennia – sorty soi, vyroshchuvani v umovakh TOV «Avanhard» Synelnykivskoho raionu. Predmet doslidzhennia – formuvannia produktyvnosti, biolohichni osoblyvosti rostu, rozvytku ta struktury vrozhaiu riznykh sortiv soi v umovakh Pivnichnoho Stepu Ukrainy.
Vplyv elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia na produktyvnist sortiv soi v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Avanhard» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: ТОВ «Авангард»; TOV «Avanhard»; соя; soia; сорт; sort; зерно; zerno; насіння; nasinnia