Підвищення конкурентної та інвестиційної привабливості підприємств - Мельник, Леся Леонідівна; Melnyk, Lesya; Осадчук, Олександра Євгенівна; Osadchuk, Oleksandrа (Національний університет «Запорізька політехніка», 2022)
Розглянуто підвищення конкурентної та інвестиційної привабливості підприємств. Rozghlianuto pidvyshchennia konkurentnoi ta investytsiinoi pryvablyvosti pidpryiemstv.
Increasing the competitive and investment attractiveness of enterprises
Keywords: інвестиційна привабливість; investment attractiveness; інвестиції; investment; підприємство; enterprise; конкурентоспроможність; competitiveness