Інформаційні технології в агробізнесі та аграрній освіті - (:unkn) unknown (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Збірник містить матеріали за такими тематичними напрямами: «Проблеми та перспективи використання економіко-математичного моделювання й інформаційних технологій в аграрному бізнесі», «Інформаційні технології в освіті», «Застосування інформаційних технологій в економіці України – погляд молодих вчених». Організатор конференції: Дніпровський державний аграрно-економічний університет, кафедра «Інформаційних систем і технологій» факультету «Обліку і фінансів» Zbirnyk mistyt materialy za takymy tematychnymy napriamamy: «Problemy ta perspektyvy vykorystannia ekonomiko-matematychnoho modeliuvannia y informatsiinykh tekhnolohii v ahrarnomu biznesi», «Informatsiini tekhnolohii v osviti», «Zastosuvannia informatsiinykh tekhnolohii v ekonomitsi Ukrainy – pohliad molodykh vchenykh». Orhanizator konferentsii: Dniprovskyi derzhavnyi ahrarno-ekonomichnyi universytet, kafedra «Informatsiinykh system i tekhnolohii» fakultetu «Obliku i finansiv»
Informatsiini tekhnolohii v ahrobiznesi ta ahrarnii osviti
Keywords: економіко-математичне моделювання й інформаційні технологій в аграрному бізнесі; ekonomiko-matematychne modeliuvannia y informatsiini tekhnolohii v ahrarnomu biznesi; проблеми та перспективи; problemy ta perspektyvy; інформаційні технології в освіті; informatsiini tekhnolohii v osviti; інформаційні технології в економіці України; informatsiini tekhnolohii v ekonomitsi Ukrainy; погляд молодих вчених; pohliad molodykh vchenykh