Удосконалення стратегічного управління процесом розподілу продукції - Шестопалов, Ігор Володимирович; Shestopalov, Ihor (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Вивчено теоретичні та методологічні підходи до стратегічного управління процесами виробництва та розподілу продукції в аграрних підприємствах. Наведено особливості виробничо-збутової діяльності сільськогосподарських підприємств. Оптимізовано процес розподілу кукурудзи на зерно, що вирощується в досліджуваному підприємстві. Vyvcheno teoretychni ta metodolohichni pidkhody do stratehichnoho upravlinnia protsesamy vyrobnytstva ta rozpodilu produktsii v ahrarnykh pidpryiemstvakh. Navedeno osoblyvosti vyrobnycho-zbutovoi diialnosti silskohospodarskykh pidpryiemstv. Optymizovano protses rozpodilu kukurudzy na zerno, shcho vyroshchuietsia v doslidzhuvanomu pidpryiemstvi.
Udoskonalennia stratehichnoho upravlinnia protsesom rozpodilu produktsii
Keywords: управління; management; процес; process; розподіл; production; збутова політика; marketing policy; сільськогосподарська продукція; agricultural products; канали просування; promotion channels