Становлення дистанційної освіти в Україні - Резунова, Олена Сергіївна; Rezunova, Olena (Університет митної справи та фінансів, 2022)
В статті робиться спроба охарактеризувати процес становлення дистанційної освіти в Україні. The article attempts to characterize the process of formation of distance education in Ukraine.
Formation of distance education in Ukraine
Keywords: дистанційна освіта; distance education; кореспондентська освіта; correspondence education; заклад вищої освіти; higher educational institution