Модель просторово-часового розподілу запасів вологи в ґрунті - Коваленко, Володимир Васильович; Kovalenko, Vlаdіmyr Vasiljevich; Довганенко, Денис Олександрович; Dovganenko, Denis Aleksandrovich; Білоброва, Анастасія Сергіївна; Bilobrova, Anastasiya Sergeevna (ТОВ «ЦП «КОМПРИНТ», 2017)
Створена ГІС режиму ґрунтової вологи для умов Дніпропетровської області за використання агрогідрометеорологічного методу розрахунку вологозапасів. Модель просторово-часового розподілу запасів вологи у ґрунті динамічна, картографічне представлення поля вологості можливе з дискретністю в одну добу. Крок картування поля вологості може бути доведений до рівня геоінформаційної одиниці цифрової моделі рельєфу. The GIS regime of soil moisture created for the conditions of the Dnepropetrovsk region on the basis of the agrohydrometeorological method of calculating moisture reserves. The model of the spatial-temporal distribution of moisture reserves in the soil is dynamic, the cartographic representation of the humidity field is possible with a discreteness of one day. Step mapping of the humidity field can be brought to the level of the geographic information unit of the digital relief model.
Model of spatial-temporal distribution of moisture reserves in soil
Keywords: ГІС режиму ґрунтової вологи; GIS regime of soil moisture