Інвестиційна привабливість галузей національного господарства України - Карпова, Д. Д.; Karpova, D.; Колесник, Я. В.; Kolesnyk, Ya. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Зростання інвестиційної привабливості є основним завданням будь-якої країни, для залучення іноземних вкладень та розвитку галузей національного господарства. В Україні кошти, якими володіють підприємства є мізерними, тому такими важливими є капіталовкладення іноземних інвесторів. Не менш важливим є питання забезпечення сприятливого інвестиційного клімату в країні для перспективного розвитку економіки. Zrostannia investytsiinoi pryvablyvosti ye osnovnym zavdanniam bud-yakoi krainy, dlia zaluchennia inozemnykh vkladen ta rozvytku haluzei natsionalnoho hospodarstva. V Ukraini koshty, yakymy volodiiut pidpryiemstva ye mizernymy, tomu takymy vazhlyvymy ye kapitalovkladennia inozemnykh investoriv. Ne mensh vazhlyvym ye pytannia zabezpechennia spryiatlyvoho investytsiinoho klimatu v kraini dlia perspektyvnoho rozvytku ekonomiky.
Investytsiina pryvablyvist haluzei natsionalnoho hospodarstva Ukrainy
Keywords: галузі національного господарства; haluzi natsionalnoho hospodarstva; інвестиційна привабливість; investytsiina pryvablyvist; захист бізнесінтересів; zakhyst biznesinteresiv; іноземні інвестиції; inozemni investytsii