Оптимізація елементів технології вирощування соняшнику в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «АГРО-ОВЕН Ко» Новомосковського району Дніпропетровської області - Божко, Олександр Олександрович; Bozhko, Oleksandr Oleksandrovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою даної роботи є визначення впливу основного обробітку ґрунту на врожайність різних гібридів соняшнику та розрахунок економічної ефективності їх вирощування. Metoiu danoi roboty ye vyznachennia vplyvu osnovnoho obrobitku gruntu na vrozhainist riznykh hibrydiv soniashnyku ta rozrakhunok ekonomichnoi efektyvnosti yikh vyroshchuvannia.
Optymizatsiia elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia soniashnyku v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «AHRO-OVEN Ko» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: лінолева кислота; linoleva kyslota; гібрид соняшнику; hibryd soniashnyku; олія; oliia; олійні культури; oliini kultury; соняшник; soniashnyk