Феномен міждисциплінарності у сучасній вищий освіті - Казакевич, Олена Ігорівна; Kazakevych, Olena (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
У роботі доcліджується феномен міждисциплінарності у сучасній вищий освіті. The phenomenon of interdisciplinarity is studied in the article.
Interdisciplinarity phenomenon in contemporary higher education
Keywords: міждисциплінарність; interdisciplinarity phenomenon; сучасна віща освіта; contemporary higher education