Забезпеченість фермерських господарств Дніпропетровщини виробничими ресурсами - Душин, Б. В.; Dushyn, B.; Вініченко, Ігор Іванович; Vinichenko, Ihor; Самілик, Тамара Миколаївна; Samilyk, Tamara (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2011)
У запропонованій статті визначено етапи становлення та розвитку фермерства в Україні та Дніпропетровській області. Визначено проблеми формування забезпеченості фермерських господарств регіону виробничими ресурсами та окреслено шляхи їх вирішення. In the offered article the stages of becoming and development of farming are certain in Ukraine and Dnepropetrovsk area. The problems of forming of material well-being of farms of region are certain by productive resources and the ways of their decision are outlined.
Zabezpechenistʹ fermersʹkykh hospodarstv Dnipropetrovshchyny vyrobnychymy resursamy
Keywords: фермерські господарства; fermersʹki hospodarstva; виробничі ресурси; vyrobnychi resursy; фермерське виробництво; fermersʹke vyrobnytstvo; аграрний сектор України; ahrarnyy sektor Ukrayiny; технічне забезпечення; tekhnichne zabezpechennya