Становлення підприємницького вівчарства на південноукраїнських землях. - Чернікова Наталія Семенівна, Chernikova Nataliia (ГО «Причорноморський центр досліджень проблем суспільства», 2020)
У статті розглядаються особливості розвитку мериносового вівчарства як товарної галузі господарювання у південноукраїнських губерніях The article considers the peculiarities of the development of merino sheep as a commodity industry in the postreform era's southern Ukrainian provinces.
Formation of entrepreneurial sheep breeding in the southern Ukrainian lands
Keywords: мериносове вівчарство; мerino sheep; Південь України; South of Ukraine; підприємництво; entrepreneurship