Удосконалення організації і методики внутрішнього аудиту на металургійному підприємстві - Роздайбіда, Неля Володимирівна; Rozdaibida, Nelia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Мета дослідження полягає в узагальненні теоретичних аспектів організації та напрями удосконалення внутрішнього аудиту. Об’єктом дослідження є процес організації і методики внутрішнього аудиту на металургійному підприємстві. Предметом дослідження є удосконалення організації і методики внутрішнього аудиту на металургійному підприємстві. Методи дослідження. Діалектичний метод пізнання, метод наукової абстракції, методи логічного та історичного дослідження, метод систематичного і порівняльного аналізу. Meta doslidzhennia poliahaie v uzahalnenni teoretychnykh aspektiv orhanizatsii ta napriamy udoskonalennia vnutrishnoho audytu. Obiektom doslidzhennia ye protses orhanizatsii i metodyky vnutrishnoho audytu na metalurhiinomu pidpryiemstvi. Predmetom doslidzhennia ye udoskonalennia orhanizatsii i metodyky vnutrishnoho audytu na metalurhiinomu pidpryiemstvi. Metody doslidzhennia. Dialektychnyi metod piznannia, metod naukovoi abstraktsii, metody lohichnoho ta istorychnoho doslidzhennia, metod systematychnoho i porivnialnoho analizu.
Udoskonalennia orhanizatsii i metodyky vnutrishnoho audytu na metalurhiinomu pidpryiemstvi
Keywords: аудитор; auditor; внутрішній аудит; internal audit; стандарти; standards; програма; program; організація; organization; металургійне підприємство; metallurgical enterprise