Обґрунтування сучасних інноваційних методів для моніторингу рекреаційного рибальства на водоймах Придніпров’я - Кобяков, Дмитро Олександрович; Kobiakov, Dmytro Oleksandrovych (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Метою роботи є аналіз та обґрунтування застосування сучасних інноваційних методів моніторингу любительського рибальства як різновиду природокористування і активного відпочинку на рибогосподарських водоймах Придніпров’я. Metoiu roboty ye analiz ta obgruntuvannia zastosuvannia suchasnykh innovatsiinykh metodiv monitorynhu liubytelskoho rybalstva yak riznovydu pryrodokorystuvannia i aktyvnoho vidpochynku na rybohospodarskykh vodoimakh Prydniprovia.
Obgruntuvannia suchasnykh innovatsiinykh metodiv dlia monitorynhu rekreatsiinoho rybalstva na vodoimakh Prydniprovia
Keywords: водойми Придніпров’я; vodoimy Prydniprovia; інноваційні методи; innovatsiini metody; рекреаційне рибальство; rekreatsiine rybalstvo; любительське рибальство; liubytelske rybalstvo