Обґрунтування технологічного процесу та конструктивних параметрів дробарки ударно-відбивної дії - Чеверда, Поліна Сергіївна; Cheverda, Polina Serhiivna (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Метою роботи є збільшення ефективності процесу подрібнення зерна дробаркою ударно-відбивної дії. Metoiu roboty ye zbilshennia efektyvnosti protsesu podribnennia zerna drobarkoiu udarno-vidbyvnoi dii.
Obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu ta konstruktyvnykh parametriv drobarky udarno-vidbyvnoi dii
Keywords: робоча камера; robocha kamera; ударно-відбивна дія; udarno-vidbyvna diia; сепарація; separatsiia; подрібнення зерна; podribnennia zerna; повітряно-продуктовий потік; povitriano-produktovyi potik