Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів плуга загального призначення - Гулий, Дмитро Олександрович; Hulyi, Dmytro (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою роботи є зниження енерговитрат основного обробітку ґрунту використанням комбінованого робочого органу плуга загального призначення. Metoiu roboty ye znyzhennia enerhovytrat osnovnoho obrobitku gruntu vykorystanniam kombinovanoho robochoho orhanu pluha zahalnoho pryznachennia.
Obgruntuvannia konstruktyvno-tekhnolohichnykh parametriv pluha zahalnoho pryznachennia
Keywords: конструктивно-технологічні параметри; konstruktyvno-tekhnolohichni parametry; плуг загального призначення; pluh zahalnoho pryznachennia; родючість ґрунтів; rodiuchist gruntiv; види обробітку ґрунту; vydy obrobitku gruntu; основний обробіток ґрунту; osnovnyi obrobitok gruntu; вирощування сільськогосподарських культур; vyroshchuvannia silskohospodarskykh kultur