Помилки як позитивний досвід соціалізації особистості - Крюкова, Ганна; Kriukova, Hanna; Чернікова, Наталія Семенівна; Chernikova, Nataliia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2017)
У статті розглядаються помилки як атрибут соціального досвіду особистості. Особлива увага приділяється позитивному значенню помилок у визначенні соціальної спрямованості покоління молоді. The article considers mistakes as an attribute of the social experience of the individual. Special attention is given to positive value of error in estimation of the youth generation social orientation.
Mistakes as a positive experience of socialization of the individual
Keywords: помилки; mistakes; соціальний досвід; social experience; особистість; personality; виховання; education; покоління; generation