Використання програм лояльності у сфері обслуговування - Тищенко, Іванна; Tyshchenko, Ivanna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Програма лояльності – це система винагороди і заохочення існуючих клієнтів, яка дозволяє утримувати їх, розвивати повторні продажі і підвищувати рівень лояльності в компанії. Актуальність проблематики формування алгоритму розробки програм лояльності обумовлена загостренням конкуренції, виникненням дефіциту реальних покупців, збільшенням комунікаційних витрат. В умовах швидко зростаючої динаміки ринку і ускладненості зовнішнього оточення грамотно сформована програма лояльності споживачів стає одним з головних інструментів підвищення рівня конкурентоспроможності компанії на ринку. Prohrama loialnosti – tse systema vynahorody i zaokhochennia isnuiuchykh kliientiv, yaka dozvoliaie utrymuvaty yikh, rozvyvaty povtorni prodazhi i pidvyshchuvaty riven loialnosti v kompanii. Aktualnist problematyky formuvannia alhorytmu rozrobky prohram loialnosti obumovlena zahostrenniam konkurentsii, vynyknenniam defitsytu realnykh pokuptsiv, zbilshenniam komunikatsiinykh vytrat. V umovakh shvydko zrostaiuchoi dynamiky rynku i uskladnenosti zovnishnoho otochennia hramotno sformovana prohrama loialnosti spozhyvachiv staie odnym z holovnykh instrumentiv pidvyshchennia rivnia konkurentospromozhnosti kompanii na rynku.
Vykorystannia prohram loialnosti u sferi obsluhovuvannia
Keywords: програма лояльності; prohrama loialnosti; сфера обслуговування; sfera obsluhovuvannia; конкуренція; konkurentsiia