Формування інструментів Інтернет-маркетингу для удосконалення комунікаційної діяльності підприємства - Мазниця, Владислав Олексійович; Maznytsia, Vladyslav (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Досліджено теоретично-методичні аспекти формування інструментів Інтернет-маркетингу для підприємства; надана організаційно-економічна характеристика ТОВ «СТ.ІН.УА»; охарактеризовано сучасний рівень формування інструментів Інтернет-маркетингу для комунікаційної діяльності в ТОВ «СТ.ІН.УА» та здійснено аналіз середовища підприємства; розроблені заходи вдосконалення інструментів Інтернет-маркетингу для підприємства. Результати впроваджені в маркетингову діяльність в ТОВ«СТ.ІН.УН». Doslidzheno teoretychno-metodychni aspekty formuvannia instrumentiv Internet-marketynhu dlia pidpryiemstva; nadana orhanizatsiino-ekonomichna kharakterystyka TOV «ST.IN.UA»; okharakteryzovano suchasnyi riven formuvannia instrumentiv Internet-marketynhu dlia komunikatsiinoi diialnosti v TOV «ST.IN.UA» ta zdiisneno analiz seredovyshcha pidpryiemstva; rozrobleni zakhody vdoskonalennia instrumentiv Internet-marketynhu dlia pidpryiemstva. Rezultaty vprovadzheni v marketynhovu diialnist v TOV«ST.IN.UN».
Formuvannia instrumentiv Internet-marketynhu dlia udoskonalennia komunikatsiinoi diialnosti pidpryiemstva
Keywords: marketing; marketing; marketingові communications; marketing communications; internet-marketing; internet-marketing; інструменти internet-marketingу; internet-marketing tools; товарна політика в internet; internet produkt policy; політика розподілу в internet; placement policy in the internet; просування в internet; promotion in the internet